Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Den här salladen med grillade grönsaker är ett gott tillbehör till grillat, till exempel fläskfilé, kyckling eller lax. Men den är också god som förrätt tillsammans med parmaskinka - eller precis som den är.
Dela löken på mitten, skär paprikan i mindre bitar, skiva squashen och dela tomaterna.
Pensla grönsakerna med olja. Grilla dem runtom över glöd så de blir mjuka och får fin färg. Grilla tomaterna sist eftersom det går snabbt.
Blanda grönsaker, lite extra olivolja, vitlök, persilja, citronskal- och -saft på ett stort fat. Krydda med salt och peppar. Låt grönsakerna marinera en stund.
Bryt osten i mindre bitar. Vänd ner osten i salladen vid servering.
Recept från Mitt kök