Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Den milda fisken får rejäl skjuts av curry och chiliflakes. Tillsammans med den sötsyrliga mangoketchupen passar de perfekt i knapriga salladsblad. Blir det mangoketchup över är den utmärkt att servera till grillad kyckling eller på en hamburgare.
Mangoketchup: Lägg mangon i en kastrull och tillsätt vatten och ingefära. Låt koka upp. Rör i sockret och tillsätt vinäger, salt och tabasco. Låt koka utan lock i ca 10 min. Mixa ketchupen slät med stavmixer och låt kallna.
Skär de båda fisksorterna i kuber, ca 3 x 3 cm. Skala och skär löken i klyftor. Blanda fisken med olja, curry, salt och chiliflakes. Varva fisk och lök på grillspett.
Grilla spetten runt om i ca 5 min. Plocka fisken från spetten och servera dem i salladsblad tillsammans med mangoketchup, koriander och limeklyftor.