Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 25g
Protein: 43g
Kolhydrater: 28g
Andra stenfrukter, som plommon och nektariner, är också gott i salladen.
Sallad: Skär brödskivorna i fyrkanter. Rosta brödet i en torr stekpanna tills det fått fin färg. Låt kallna. Kärna ur och skär persikorna i klyftor.
Blanda olja, vinäger, salt och peppar. Häll dressingen över persikorna. Bryt osten i bitar.
Pensla köttet med olja och krydda med salt och peppar. Grilla det direkt över glöd 1–2 min på varje sida.
Blanda bröd, persikor, ost och sallad. Servera salladen till det nygrillade köttet.