Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 20g
Protein: 20g
Kolhydrater: 57g
Grilla goda vegoburgare med quornfiléerna från frysen! Den grillade paprikasalsan till blir grillsommarens favorit.
Tänd grillen. Sätt ugnen på 250°. Ta fram quornfiléerna och halvtina dem.
Halvera och kärna ur paprikan. Skala och halvera löken. Skär zucchinin i skivor. Blanda grönsakerna med 1 msk olja och 1 tsk salt.
Lägg grönsakerna på grillen och grilla indirekt ca 15 min.
Skölj sötpotatisen noga i ljummet vatten. Skär den i tunna skivor, gärna på mandolin. Blanda med 2 msk olja och 1 tsk salt. Tillaga på en plåt med bakplåtspapper mitt i ugnen ca 15 min.
Ringla 1 msk olja över quornfiléerna och krydda dem med 1 tsk salt och 2 krm peppar. Grilla dem direkt ca 3 min på varje sida. Värm hamburgerbröden vid sidan om på grillen.
Ta paprika och lök från grillen och mixa dem med mixerstav. Smaksätt med 1 msk vinäger och krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.
Fördela quorn och zucchini i hamburgerbröden. Toppa med ajvar och servera med sötpotatischipsen.