Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Lättlagad lyx! Jag gillar att äta "blodigt" kött. Vad föredrar ni?
Potatissallad: Koka potatis och morötter precis mjuka i lättsaltat vatten. Lägg i sockerärtorna när det återstår en minut av koktiden. Slå av vattnet och låt ånga av.
Skär potatisen och morötterna i grova bitar. Halvera rädisorna och dela sockerärtorna på längden. Skiva löken. Lägg allt i en stor skål.
Blanda smetana, gräddfil, dill och gräslök. Smaka av med dijonsenap, salt och peppar. Vänd ner dressingen i skålen med potatis och grönsaker. Dressingen ska bara precis binda ihop potatisen.
Krydda biffarna med svartpeppar och flingsalt och pensla dem med olja. Grilla köttet till fin färg, dra det sen åt sidan och låt det ”eftersteka” en stund på lägre värme, gärna under lock.
Recept från Mitt kök