Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Pecorinon ger en fin sälta till den marinerade squashen.
Skär squashen i 1 cm tjocka skivor. Salta dem och låt stå ca 20 min. Lägg skivorna på ett dubbelvikt hushållspapper, så att de får torka.
Pensla squashskivorna med 1 1/2 msk olja och grilla ca 2 min på varje sida i grillpanna eller på grillen. Låt svalna.
Skala och finhacka vitlöken. Skölj citronen noga i ljummet vatten och riv skalet. Blanda vitlök, citronskal, örterna och 3 msk olja.
Lägg squashskivorna på ett fat och ringla över kryddoljan. Hyvla över tunna skivor pecorino.