Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Det är gott att servera nachos till majskolvarna. Vill du variera kryddningen kan du välja fajitas- eller tacokrydda.
Rub: blanda ihop alla ingredienser.
Dra ner blasten på majsen och knyt ihop majsblasten med ett snöre eller med hjälp av ett av blastbladen. Dra bort tofsen med strån i toppen av majskolven.
Lägg majsen i en stor bunke med kallt vatten i 30–40 minuter, så att inte blasten börjar brinna. Ta upp majskolvarna och torka av dem med hushållspapper. Grilla majsen runtom tills de fått fin färg.
Lägg på salsasås, crème fraiche, strö över riven ost och kryddorna.
Recept från Mitt kök