Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 21g
Protein: 34g
Kolhydrater: 41g
Recept på grillad lax med persikosalsa och quinoasallad.
Skölj quinoan noga i ljummet vatten. Koka den enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna. Ansa spenaten. Tärna tomaterna. Blanda quinoan med spenat och tomat.
Kärna ur och skär persikorna i små tärningar. Ansa och finstrimla salladslöken. Pressa saften ur 1 lime och blanda med sweet chili. Rör i persikor och lök. Smaka av med salt.
Skär laxen i fyra bitar och krydda dem med salt och peppar. Grilla laxen på utegrill eller i grillpanna ca 3 min på varje sida. Lägg upp salladen på ett fat. Bryt laxen i bitar och lägg den ovanpå. Toppa med lite av salsan och servera resten till. Skär 1 lime i klyftor och servera till.