Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 18g
Protein: 36g
Kolhydrater: 49g
Recept på grillad kycklingfilé på surdegsbröd med soltorkad tomatsås. Förbered kyckling, squash och lök under tiden grillkålen glöder. Har du inte grillen i närheten? Kör allt i grillpanna istället.
Skär ett snitt i kycklingen och fläk upp den. Blanda oljan med pressad vitlök, salt och peppar. Pensla kycklingen med hälften av oljan.
Skala och skär löken i ca 1 cm tjocka skivor. Ansa och skär zucchini i skivor på längden. Pensla lök och squash med resten av vitlöksoljan.
Grilla kycklingen tills den är genomgrillad, ca 8 min på varje sida. Grilla lök och zucchini ca 4 min på varje sida.
Skär brödet i skivor. Fördela sallad, kyckling, lök och squash på bröden. Servera med den soltorkade tomatsåsen.