Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Äppelchutneyn kan serveras ljummen eller kall. Den håller sig bra i kyl och får bara mer smak av kryddorna om den får stå till sig.
Äppelchutney: Skala, kärna ur och skär äpplena i bitar. Skala och skär rödlöken i mindre bitar. Sjud äpple, rödlök med vinäger, socker, skalad och delad ingefära och kryddor tills äppelbitarna är mjuka, ca 15 minuter. Rör om då och då. Låt svalna.
Couscous: Tillaga couscousen enligt anvisning på förpackningen. Kärna ur och skär paprikan i bitar. Skär vitkålen i bitar. Fräs grönsakerna i smör i en stekpanna tills de tagit lite färg och mjuknat något. Smaka av med salt och peppar.
Blanda ner grönsakerna i couscousen och servera till kycklingen med äppelchutneyn.