Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på grillad korv med bröd och creamed corn. Grädda bröden direkt på grillen och ladda med valfri korv och tillbehör.
Grillbröd: Blanda samman alla ingredienserna i en matberedare eller för hand. Forma degen till 8 bollar och kavla ut dem till tunna kakor. Grilla dem hastigt på varje sida tills de får färg och bubblar upp. Håll bröden varma inlindade i en handduk.
Creamed corn: Häll majsen i ett durkslag och låt den rinna av. Skala och riv vitlöken. Fräs vitlöken på svag värme i smör tillsammans med paprikapulver och chiliflakes. Tillsätt majsen och låt fräsa med i ca 2 min. Häll på grädden, koka upp och låt sjuda på svag värme i 10–15 min.
Mixa majsen med stavmixer. Hacka koriandern och blanda ner den. Skölj limen noga i ljummet vatten. Riv skalet och blanda ner den i majsen. Krydda med salt och peppar.
Grilla korvarna och servera dem med det grillade brödet, creamed corn, skivad jalapeñochili, rostad lök och koriander.