Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 28g
Protein: 24g
Kolhydrater: 40g
Grillad vegetarisk korv i tortillabröd med tomat- och myntasallad och hummus är god vegomat. Löken blir mildare när den får marinera i vinäger och salt, och får en fin syra.
Skala och skär löken i tunna strimlor. Blanda den med 3 msk vinäger och 1/2 tsk salt. Låt stå ca 20 min.
Tärna tomaterna. Plocka bladen från myntan och strimla dem. Låt löken rinna av. Blanda den med tomater, mynta, 1 msk olja och 1 krm peppar.
Grilla korven på utegrill eller i grillpanna. Värm tortillabröden vid sidan om på grillen eller i grillpannan.
Bred ut hummus på bröden och lägg på korven. Toppa med tomatsalladen och servera med grönsallad.