Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Grillad kassler med afrikansk couscous

15 min 

Grilla i grillpannan, det går snabbt, du får trevliga ränder och det behövs inget fett. Couscoussalladen är god att äta kall.

Grillad kassler med afrikansk couscous
Grillad kassler med afrikansk couscous
Grillad kassler med afrikansk couscous
Foto: Allt om Mat

Ingredienser

  • 400 gkassler- i bit
  • 3 dlvatten
  • 0,5grönsaksbuljongstärning
  • 3 dlfullkornscouscous- eller bulgur
  • 600 gmelon- t ex vattenmelon
  • 200 ggurka
  • 400 gkeso- smaksatt med ananas och passion

Gör så här

  1. Koka upp vatten och buljongtärning och tillaga couscous enligt anvisningen på förpackningen.

  2. Skala, kärna r och skär melonen i bitar. Skär gurkan i bitar. Blanda melon och gurka med couscousen.

  3. Skär kasslern i 1/2 cm tjocka skivor. Grilla eller stek kasslern i stekpanna med släpplätt-beläggning.

  4. Servera kasslern med couscous och keso.

Vad tyckte du om receptet?