Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Grillad hel halloumiost med melonsallad och färska örter, somrigt och gott. Grilla osten hel och dela den i mindre bitar vid servering.
Dressing: Kärna ur och finhacka chilin. Blanda chilin med honung och citronsaft. Mixa den inlagda citronen i en matberedare tillsammans med oljan. Blanda citronoljan med chili- och honungsblandningen. Krydda med salt och peppar.
Skala, kärna ur och skär melonerna i stora kuber. Varva melon, sojabönor, oliver, skott och örter på ett fat.
Pensla osten med olja och grilla den försiktigt runt om 3–4 min. Dela osten i mindre bitar och lägg den på salladen. Ringla över dressing och servera.