Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Servera örtoljan i glasburk med lock, som skakas före servering.
Fixa en perfekt glöd på grillen, eller tänd gasolgrillen i lagom tid.
Potatissallad: Koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Låt den ånga av. Skär större potatisar i mindre bitar.
Dressing: Blanda citronsaften med olja, salt och örter i en glasburk med lock. Skaka.
Blanda potatisen med övriga ingredienser. Krydda med salt och peppar.
Skölj de urtagna abborrarna. Salta inuti och stoppa in lagerblad och en rejäl kvist rosmarin i varje fisk.
Grilla fiskarna 5-7 min på var sida beroende på storlek. Servera genast med potatissallad och dressing.