Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fläskfilé är en riktig klassiker på grillen! Här serveras den med en somrig salsa på tomat, persika och jordgubbar.
Putsa och pensla fläskfilén med grillolja. Salta och peppra köttet. Grilla fläskfilén på indirekt värme under lock, tills innertemperaturen är 65 grader. Låt köttet vila 10 minuter. Skär upp filén i 1 centimeter tjocka skivor vid serveringen. Garnera med citrontimjan.
Salsa: Dela och kärna ur tomater och persikor eller nektariner. Skär fruktköttet i små bitar. Snoppa jordgubbarna och skär dem i små bitar. Blanda i en skål med rivet skal och saft av lime, honung, salt och peppar. Servera med salsa, mâchesallad, cocktailtomater och bröd.
Recept från Mitt kök