Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Grilla fläskfilé som har fått mycket smak av god marinad. Servera den med god potatissallad, gammeldags pressgurka och örtkräm. Här finns alla recept till lyckad bjudning.
Putsa fläskfilén. Skala och riv vitlöken. Gnid in vitlök, flingsalt och peppar i köttet. Lägg köttet i en fryspåse.
Marinad: Blanda alla ingredienser. Häll marinaden över köttet och massera in den. Låt marinera i kylen i ca 3 tim.
Ta köttet ur marinaden och torka det lätt med hushållspapper.
Grilla köttet runtom till 70° innetemperatur. Pensla med marinaden under grillningen. Låt köttet vila i ca 15 min innan det skärs i skivor.