Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Med granatäpple och friterade sesamriscrackers. Fritera rispapper med sesamsmak i en kastrull och du får en härligt frasig mumsbit. Perfekt att servera som drinktilltugg eller som ett gott snacks.
Skala och skiva ananasen i centimetertjocka skivor. Ringla över lite olja och grilla ananasen på båda sidorna i grillpanna eller på grillen.
Skär ananasen i tärningar, spara ett par skivor till garnering.
Hacka chilin fint. Hacka mynta, koriander och lök. Blanda alla ingredienser.
Strö över granatäppelkärnor från halva granatäpplet, garnera med den andra halvan.
Sesamriscrackers: Värm oljan i en kastrull till cirka 170 grader. Fritera rispapprena ett eller två åt gången i en kastrull i cirka en halv minut. Låt rinna av på hushållspapper.
Recept från Mitt kök