Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Griljerad skinka utan gluten  

Griljerad skinka utan gluten kan göras med ströbröd om man hellre vill ha det. 

Griljerad skinka utan gluten  
Griljerad skinka utan gluten  
Griljerad skinka utan gluten  
Foto: Stefan Wettainen

Ingredienser

  • 1julskinka- kokt (ca 3 kilo)
  • 0,5 dlpistaschnötter- skalade
  • 2 msksenap- sötstark
  • 1 mskdijonsenap
  • 1 krmsvartpeppar- nymald
  • 2 tskmajsstärkelse (Maizena)- Maizena
  • 1ägg- litet
  • 1 dlmandelmjöl
  • 1 mskapelsinskal- finrivet

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Krossa nötterna. Blanda alla ingredienser till griljeringen utom mandelmjöl och apelsinskal.

  2. Lägg skinkan i en ugnssäker form och bred ut griljeringen på och runt om skinkan. Blanda mandelmjöl och apelsinskal och strö över skinkan.

  3. Foto: Stefan Wettainen

    glutenfri-julskinka

Vad tyckte du om receptet?