Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Italienska smaker med vitlök, persilja och citron!
Sätt ugnen på 225 grader.
Kärna ur, skala och skär grönsakerna i mindre bitar. Krossa vitlöksklyftorna.
Blanda i en ugnsfast form eller på en plåt med olja, salt och peppar.
Rosta i mitten av ugnen cirka 30 minuter.
Putsa köttet. Salta, peppra och bryn runtom i olja.
Låt köttet gå med i ugnen de sista 15 minuterna.
Kontrollera att köttet är klart, innertemperaturen ska vara 68-70 grader.
Blanda persilja, rivet citronskal, två finhackade vitlöksklyftor och 1 dl olivolja.
Häll över kött och grönsaker. Toppa med oliver och servera!
Recept från Mitt kök