Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på grekisk sallad. På tavernan Apekia serveras den grekiska salladen med stekt haloumiost och garneras runt om med hela vindruvsklasar och fullkornskringlor! Klart på bara en kvart!
Grovhacka salladen. Skär tomaterna i klyftor och gurkan i tärningar. Skala och skiva löken i tunna ringar.
Fördela salladen på tallrikar. Lägg på tomat, gurka, rödlöksringar, oliver och persilje- och myntablad. Salta och peppra. Ringla över vinägern och oljan.
Skär osten i ca 1 cm tjocka skivor. Hetta upp oljan i en stekpanna. Stek ostskivorna gyllenbruna på båda sidor. Servera dem på salladen.