Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Gravlaxtartar med rompärlor

Lyxigt med gravad lax och forellrom. Forellrommen kan bytas ut mot samma mängd laxrom.

Gravlaxtartar med rompärlor
Gravlaxtartar med rompärlor
Gravlaxtartar med rompärlor
Eva Hildén Smith

Ingredienser

  • 400 glaxfilé- gravad, skinn- och benfri
  • 1 dlforellrom- cirka 50 g
  • 45 mskjungfruolivolja
  • svartpeppar- nymalen
  • 3 mskdill- finhackad

Gör så här

  1. Skär laxen i cirka 1/2 centimeter stora kuber.

  2. Blanda forellrom och olja i en glasskål. Peppra.

  3. Vänd ner laxen, täck med plastfilm och låt marinera cirka 1 timme.

  4. Vänd ner dillen inför serveringen. Peppra.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök