Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 32g
Protein: 26g
Kolhydrater: 31g
Gravad lax och dillstuvad potatis med supersmart genväg! Potatisgratäng förvandlas till dillstuvad potatis på 5 min.
Skär laxen i tunna skivor.
Värm potatisgratängen försiktigt i kastrull, ca 5 min. Repa och finhacka dillen och rör i potatisen.
Skala morötterna och skär i sneda skivor. Koka dem i lättsaltat vatten ca 2 min. Ansa rädisorna och skiva dem tunt, gärna på mandolin.
Vispa ihop senap, 1/2 tsk socker och 1 msk vinäger. Tillsätt 1 msk olja och 1 msk vatten under vispning. Krydda med 2 krm salt och 1 krm peppar.
Servera laxen med potatis och grönsaker. Ringla över dressing.