Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Gör en röra av smör, vitlök, persilja och parmesanost och klicka på musslorna innan de gratineras i ugnen. Passar bra att servera som tilltugg eller snacks. Perfekt för dig som äter enligt LCHF.
Sätt ugnen på 225 grader.
Ta bort det översta skalet och lägg musslorna på en plåt.
Blanda ihop smör, vitlök, persilja och parmesanost till en röra och lägg en klick på alla musslor.
Strö över riven parmesanost.
Sätt in i ugnen i cirka 5–10 minuter, tills smöret smält och musslorna fått en fin gyllenbrun färg. Håll lite koll mot slutet.
Lägg upp musslorna på en tallrik och garnera med hackad persilja.
Recept från Mitt kök