Här hittar du receptet på bolognese färsröra.
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Välj stora pastasnäckor. Gör gärna dubbelsats och frys in. Överbliven färsröra går också bra att frysa.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen, men minska koktiden med 2 minuter. Häll av pastan i ett durkslag, spola den med kallt vatten och låt rinna av.
Koka ihop grädde och parmesan och häll den i en smord ugnssäker form.
Sätt ugnen på 200 grader.
Fyll de avrunna pastasnäckorna med färsröran och lägg i formen. Toppa snäckorna med smöret i små klickar. Strö över persiljan. Täck med smörad folie och sätt på ett galler i nedre delen av ugnen cirka 25 minuter. Ta bort folien och gratinera pastan cirka 10 minuter. Toppa med parmesan.
Här hittar du receptet på bolognese färsröra.
Recept från Mitt kök