Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Snabb och enkel LCHF-middag!
Gratinerad ricotta: Sätt ugnen på 250 grader.
Ansa spenaten. Skala och hacka löken och vitlöken fint. Fräs spenaten och löken i olja eller smör, salta och peppra.
Lägg spenaten i botten på en ugnsfast form. Lägg på ricottan och strö över den rivna osten. Sätt in formen mitt i ugnen i 5 minuter.
Ta ut formen och strö över pinjenötterna. Gratinera ytterligare cirka 5 minuter, tills osten fått en fin gyllenbrun färg.
Servering: Servera med bladspenat och rödlök. Strö över nymalen svartpeppar och flingsalt. Droppa över olivolja.
Recept från Mitt kök