Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 23g
Protein: 49g
Kolhydrater: 50g
Italienska smaken i denna gratinerade kyckling kommer från spenat och parmesan. En klar favoriträtt för hela familjen!
Sätt ugnen på 225°. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Krama ut vätskan ur spenaten. Lägg den i en smord ugnssäker form.
Bryn kycklingfiéerna runt om i 1 msk olja. Krydda med 1 tsk salt och 2 krm peppar. Lägg kycklingfiléerna ovanpå spenaten.
Koka upp grädde, senap, buljongtärning, vitlök, vitvinsvinäger, 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. Häll såsen över kycklingen och strö över parmesan. Gratinera mitt i ugnen ca 25 min. Servera med ris.