Kökstipsen!
- Välj falukorv med hög kötthalt, den smakar så mycket godare.
- Blanda gärna färsk basilika i pastan
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 36g
Protein: 32g
Kolhydrater: 62g
Fräscha upp falukorven! Gratinerad falukorv med krämig pasta är enkel och god vardagsmat. Klar på bara 30 minuter.
Sätt ugnen på 225°. Skåra falukorven och lägg den på en plåt med bakplåtspapper.
Fräs broccoli och lök i 1 msk olja. Krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. Lägg grönsaker och tomater på plåten bredvid korven.
Strö över osten. Gratinera mitt i ugnen ca 20 min.
Koka pastan i lättsaltat vatten. Häll av kokvattnet men spara ca 1 dl. Rör ner crème fraichen och späd ev med kokvattnet till krämig konsistens. Servera med korv och grönsaksfräs.
- Välj falukorv med hög kötthalt, den smakar så mycket godare.
- Blanda gärna färsk basilika i pastan