Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Löskokta äggulor gör dressingen krämig utan att den blir lika mäktig som den hade blivit med majonnäs.
Tvätta potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten. Skär större potatisar i bitar. Håll potatisen varm.
Löskoka äggen och dela dem i halvor. Gröp ur äggulorna i en skål. Ställ äggvitan åt sidan.
Vispa upp de löskokta äggulorna lätt med en gaffel. Rör i vinägern. Vispa i oljan i en tunn stråle så att dressingen tjocknar något. Smaka av med senap, salt och vitpeppar.
Blanda dressingen med den varma potatisen. Låt kallna.
Finhacka äggvitan. Skala och hacka löken. Vänd ner äggvita, rödlök, kapris och gräslök i potatissalladen.
Recept från Mitt kök