Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En perfekt förrätt!
Skala grapefrukten med en vass kniv, så allt det vita kommer bort. Skär ut hinnfria filéer över en skål, så juicen hamnar i skålen. Skär fruktköttet i små bitar.
Dela avokadon, ta bort kärnan. Gröp ur köttet och mixa det till puré med limejuice, 1/4 av grapefruktköttet, ingefära, grapefruktjuice och den kalla buljongen. Späd med iskallt vatten till lagom konsistens. Smaka av med salt. Fördela i glas.
Trä upp räkor och grapefruktbitar på cocktailpinnar och servera till soppan.
Recept från Mitt kök