Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En granola kan varieras i det oändliga. Välj de gryn, flingor och nötter som du tycker om. Bären kan också bytas mot russin eller torkad frukt.
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Blanda ihop agavesirap, olja och vatten.
Rör ner oljeblandningen i grynblandningen. Blanda noga så att allt blir genomfuktat, använd gärna händerna.
Häll över blandningen på en plåt med bakplåtspapper. Rosta i mitten av ugnen cirka 20 minuter. Rör om någon gång så att blandningen inte bränns.
Blanda i de torkade bären när cirka halva tiden återstår.
Recept från Mitt kök