Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Förbered apelsinklyftor och förvara dem tillsammans med granatäppelkärnor i frysen, likaså vodkan. Det är viktigt att allt är riktigt kallt vid servering!
Halvera 4 apelsiner längs med. Skär bort de vita hinnorna och de yttersta kanterna. Skär apelsinerna i klyftor. Peta ut kärnorna ur 1/2 granatäpple. Lägg apelsinklyftor och granatäppelkärnor på en bricka. Ställ i frysen 1 dag före servering.
Pressa saften ur 5 apelsiner och mät till 4 dl. Sila. Pressa saften ur 1/2 granatäpple. Blanda apelsinsaft, granatäppeljuice, granatäppelsaft, vodka och citronsaft.
Blanda citrusblandningen med bitter lemon, is, apelsinklyftor och granatäppelkärnor. Servera.