Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Grabbröra – recept

Servera grabbröran till knäckebröd med västerbottenost och rädisor eller servera direkt på knäckebröd. Passar också bra på sillbordet eller på en silltallrik.

Grabbröra – receptGrabbröra – receptGrabbröra – recept
Foto: Joel Wåreus

Ingredienser

  • 400 gmatjessill
  • 1rödlök
  • 4ägg- kokta
  • 400 gfärskpotatis- kokt
  • 1 knippagräslök
  • 2 dlgräddfil
  • 0,5 dlmajonnäs

Till garnering

  • dill
  • gräslök

Tillbehör

  • evknäckebröd
  • västerbottensost
  • rädisor

Gör så här

  1. Skär matjessillen i mindre bitar.

  2. Skala och hacka rödlöken, skär äggen och potatisen i tärningar.

  3. Blanda ihop alla ingredienser, vänd sist i äggen.

  4. Garnera med dill och gräslök.

  5. Servering: Servera grabbröran med knäckebröd, västerbottensost och rädisor om du vill.

Vad tyckte du om receptet?

Här hittar du ett recept på gubbröra