Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Godaste kladdkakan utan mjöl

Världens godaste kladdkaka bakas utan mjöl och det gör att den bara smälter i munnen!

Godaste kladdkakan utan mjöl
Godaste kladdkakan utan mjöl
Godaste kladdkakan utan mjöl
Kladdkaka utan mjöl Foto: Eva Hildén Smith

Ingredienser

  • 1 dlkaffe- starkt
  • 250 gmörk choklad
  • 250 gsmör
  • 2 dlsocker
  • 4ägg

Gör så här

  1. Vispa ägg och socker.

  2. Smält chokladen i kaffet i vattenbad, tillsätt smöret lite i taget. Var noga med att få bort alla smörklumpar.

  3. Blanda chokladsmeten i ägget och sockret. Ställ in i ugnen på 175 grader cirka 35-40 minuter.

  4. Låt den svalna och ställ i kylen. Servera efter någon dag!

Vad tyckte du om receptet?

Recept på klassisk kladdkaka: 

Smarriga kladdkakekakor:

Vit kladdkaka med citron: