Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En korv stroganoff är svårslaget, lätt att laga och passar även utmärkt att frysa in till ett senare tillfälle – en perfekt matlåda! Med kalvfond blir smaken extra djup och fyllig.
Smält smör i en stekpanna och stek baconen knapriga. Låt svalna.
Hetta upp en tjockbottnad kastrull, lägg i en klick smör och stek korv och lök. Lägg i paprikan och stek på lite snabbt.
Tillsätt tomatpuré och rosta den snabbt. Häll i krossade tomater, vatten, grädde, fond och paprikapulver och låt koka sakta i minst 10 minuter.
Smaka av med salt och peppar och eventuellt mer fond.
Toppa med hackad eller smulad bacon innan servering.
Servera med kokt ris och valfritt grönt.