Recept: Ulla Karlström
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på gnocchi med svartkål, pecorino och brynt smör med salvia. Med färdig gnocchi blir middagen klar på en kvart. Servera rätten direkt, då är den som godast.
Ansa och skär kålen i grova strimlor. Skala och skiva vitlöken. Fräs kål och vitlök i oljan tills de börjar mjukna. Krydda med salt och peppar.
Grovriv osten. Koka gnocchin enligt anvisning på förpackningen. Låt den rinna av i ett durkslag.
Bryn smöret i en stekpanna. Repa salviabladen och lägg dem i smöret ca 20 sekunder. Vänd ner gnocchi, ost och kålfräs. Strö över salvia och servera genast.
Recept: Ulla Karlström