Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Våfflor är alldeles för gott för att bara äta på Våffeldagen. Passa på att grädda våfflor året runt och lyxa till dem lite extra de årstider då du kan toppa dem med egenhändigt plockade blåbär.
Här är ett recept på glutenfria våfflor som bland annat innehåller rismjöl.
Blanda de torra ingredienserna i en stor skål.
Vispa i mjölken, ägg och smält smör. Vispa ihop till en slät smet. Lägg plastfolie över skålen. Låt smeten svälla i kylskåpet i 20 minuter.
Pensla våffeljärnet med smör och grädda våfflor.
Till servering: Vispa grädden och servera till våfflorna med bär sylt och honung.