Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fluffiga muffins är alltid mumsigt. Här smaksätts de med grovt hackad choklad och en smulig och smarrig havrecrunch. Gott fikabröd som dessutom går snabbt att baka!
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa smör och socker poröst. Vispa ner ett ägg i taget.
Blanda de torra ingredienserna och vänd sedan ner blandningen i äggsmeten växelvis med kesellan. Fyll muffinspappers formar i en muffinsplåt. Har du inte någon muffinsplåt kan du köpa muffinsformar gjorda av lite grövre papper för mer stadga.
Blanda ihop alla ingredienserna till havrecrunchen till en smulig deg.
Hacka mjölkchokladen grovt och strö över muffinsen tillsammans med havrecrunchen.
Grädda mitt i ugnen i cirka 15–17 minuter. Låt svalna på galler.
Recept från Mitt kök