Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Knapriga och mustiga kakor med knäckig smak från kokossocker och agavesirap. Kakorna bakas på bovetemjöl och är glutenfria. Citron ger en fräsch smak.
Sätt ugnen på 175 grader. Tvätta citronen och riv skalet. Skär smöret i bitar.
Lägg smör, citronskal, kokossocker, agavesirap, bovetemjöl, vaniljpulver och bikarbonat i en matberedare. Mixa snabbt ihop det till en deg.
Mjöla en arbetsbänk med bovetemjöl. Dela degen i 3 delar och rulla ut dem till längder, lika långa som långsidan på en plåt. Lägg längderna på en plåt med bakplåtspapper och platta ut dem lite med en gaffel.
Grädda längderna mitt i ugnen i 12–15 min. Ta ut plåten och skär längderna i sneda kakor direkt. Låt dem svalna på plåten.