Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Vill du få lite mer hetta och smak i din pasta kan du smaksätta degen med chilipulver. Pröva gärna anchochili, en chili med söt och mild smak med toner av russin och lakrits.
Blanda ihop mjölmixen, ägg, salt, psylliumfrömjöl, rapsolja och chilipulver. Arbeta degen smidig. Låt degen vila i en plastpåse i kylen i 30 minuter.
Kavla ut degen på ett lätt mjölat (om det behövs) bakbord med en slät kavel, gärna marmorkavel. Kavla degen cirka 3 millimeter tunn. Skär ut centimeterbreda strimlor, cirka 25 centimeter långa.
Koka upp lättsaltat vatten och koka pastan ett par minuter.
Recept från Mitt kök