Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Baka en knaprig pizza med läcker mozzarella och karamelliserad lök som gör den extra god. Strö färska örter över den nygräddade pizzan och njut! Degen jäser i 45 minuter.
Blanda ihop alla ingredienser till degen och låt jäsa i 45 minuter.
Sätt ugnen på 245 grader.
Strimla löken tunt och fräs i smör på medelvärme. Ringla över honungen, fräs tills löken blivit ljusbrun och karamelliserad. Salta och peppra.
Baka ut pizzan på en plåt med bakplåtspapper, platta till med mjölad hand.
Skiva mozzarellan och lägg på den. Dela cocktailtomaterna. Lägg på tomater och oliver. Strö över den karamelliserade löken.
Grädda pizzan mitt i ugnen i cirka 12–15 minuter. Strö över repad rosmarin och rucola.
Recept från Mitt kök