När du ändrar antalet portioner så kan tillagningstiden ändras. Den är beräknad efter grundreceptet.
Det är bara måtten till vänster, före ingrediensen, som räknas om. Inte det som kan stå i parentesen efter.
2 dlbovete- kokt helt eller matvete
2 tskrödvinsvinäger
1 mskolivolja
1 tskoregano- + 1 krm
0,25rödlök
1 bitgurka- 10 cm
1paprika
4blomkålsbuketter- små
50 gbabyspenat
50 gfetaost- eller salladsost
Gör så här
Blanda vinäger, olja och 1 tsk oregano, häll ner i burken. Skala och skiva rödlöken. Skiva gurkan. Kärna ur och skär paprikan i bitar.
Lägg först ner bovete, sedan rödlök, gurka, paprika och blomkål.
Fyll på med babyspenat och toppa med smulad fetaost och 1 krm oregano.
Vad tyckte du om receptet?
(Betyg: 3,9 · 7 röster)
Håll salladen fräsch, förvara i glasburk
Gott, nyttigt, snyggt och smart – gör din lunchsallad i en glasburk. Bygg den lager på lager så håller den sig fräsch länge. Dressingen ska vara i botten! Häll ut och blanda salladen i tallriken när det är dags för servering.
För fler vegetariska recept - följ oss på Facebook: Allt om Mat Vego