Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Härligt pepparkaksmuffins när man inte äter gluten och mjölk.
Sätt ugnen på 200°. Vispa olja och socker ca 2 min. Tillsätt äggen och vispa kraftigt ca 5 min.
Blanda mjölmixen med pepparkakskrydda, fiberhusk och bakpulver. Rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Fördela smeten i små muffinsformar ställda på en plåt.
Grädda mitt i ugnen 12–14 min. Låt muffinsen kallna på galler.
Rör "färskost", margarin och florsocker smidigt. Blanda i lingonsylten. Bre toppingen på muffinsen och garnera med hela lingon och mynta.
Foto: Lina Eriksson
pepparkaksmuffins-1