Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Glittrig ischoklad – recept

Recept på gyllene god ischoklad. Använd en liten pensel, för att garnera ischokladen med guldpulvret.

Glittrig ischoklad – receptGlittrig ischoklad – receptGlittrig ischoklad – recept
Foto: Eva Hildén

Ingredienser

  • 50ischokladformar
  • 250 gchokladknappar- mörka eller hackad choklad
  • 125 gsmör- eller kokosfett

Till garnering

  • guldpulver- ätbart

Gör så här

  1. Ställ formarna på en bricka.

  2. Smält smöret i en släpplättpanna. Häll i chokladen. Ta pannan från värmen och rör om tills chokladen smält och blandat sig med smöret till en jämn smet.

  3. Häll smeten i en liten kanna, som tål värme. Fördela chokladsmeten i formarna och låt stelna i kylskåp 3-4 timmar.

  4. Garnera med lite guldpulver.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök