Amerikansk godisblandning kallar vi den här kombon av jordnötter, russin och Non stop. Sött, salt och crunch i en munsbit. Här hittar du recept på världens enklaste chokladsås.
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Amerikansk godisblandning kallar vi den här kombon av jordnötter, russin och Non stop. Sött, salt och crunch i en munsbit. Här hittar du recept på världens enklaste chokladsås.
Lägg hela maränger i botten på en springform, cirka 20 centimeter i diameter.
Vispa grädden. Vispa äggulorna, sockret och vaniljsocker till ett fluffigt skum.
Vispa upp äggvitorna i en separat skål.
Blanda ihop äggulorna med grädden och vänd sist i äggvitan. Häll allt i formen.
Blanda jordnötter, russin och Non stop i en skål. Strö hälften av blandningen över smeten och sätt in formen i frysen i minst 5–6 timmar.
Ta ut formen och ta bort kanten. Strö över resten av blandningen och ringla chokladsås 1-2-3 över tårtan före servering.
Amerikansk godisblandning kallar vi den här kombon av jordnötter, russin och Non stop. Sött, salt och crunch i en munsbit. Här hittar du recept på världens enklaste chokladsås.
Recept från Mitt kök