Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Glass med passionssås och pistasch- och sesamcrunch

Glass med passionssås och pistasch- och sesamcrunch är en snabbgjord dessert. Passionsfruktspuré finns att köpa i många frysdiskar,

och med den fixar du snabbt en riktigt god avslutning.

Glass med passionssås och pistasch- och sesamcrunchGlass med passionssås och pistasch- och sesamcrunchGlass med passionssås och pistasch- och sesamcrunch
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 0,5 lvaniljglass
  • 200 gpassionsfruktspuré- fryst
  • 1 dlströsocker
  • 0,5 mskmajsstärkelse (Maizena)- Maizena
  • 40 gsesamkakor
  • 1 dlpistaschnötter- skalade

Gör så här

  1. Koka ihop passionsfrukt och socker ca 5 min. Red av med majsstärkelsen utrörd i lite kallt vatten.

  2. Krossa sesamkex och nötter. Servera glassen med såsen varm eller ljummen och strö crunchet över.

Vad tyckte du om receptet?