Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Glass av kokos, mango och ananas

Recept på hemgjord glass. Krämig och med en tydlig smak av kokos och exotisk frukt. Att servera glassen i urgröpta, rengjorda kokosnötter är ett kul sätt, men vanliga skålar går naturligtvis lika bra.

Glass av kokos, mango och ananasGlass av kokos, mango och ananasGlass av kokos, mango och ananas
Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 250 gmango- fryst
  • 250 gananas- fryst
  • 2 dlkokosgrädde- eller kvarg
  • 2 mskagavesirap- eller vit sirap
  • 2 msklime- pressad

Gör så här

  1. Lägg den frysta frukten i en matberedare eller mixer.

  2. Tillsätt kokosgrädde, sirap och limesaft. Mixa slätt och servera genast!

Vad tyckte du om receptet?