Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Glass av kokos, mango och ananas

Recept på hemgjord glass. Krämig och med en tydlig smak av kokos och exotisk frukt. Att servera glassen i urgröpta, rengjorda kokosnötter är ett kul sätt, men vanliga skålar går naturligtvis lika bra.

Glass av kokos, mango och ananas
Glass av kokos, mango och ananas
Glass av kokos, mango och ananas
Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 250 gmango- fryst
  • 250 gananas- fryst
  • 2 dlkokosgrädde- eller kvarg
  • 2 mskagavesirap- eller vit sirap
  • 2 msklime- pressad

Gör så här

  1. Lägg den frysta frukten i en matberedare eller mixer.

  2. Tillsätt kokosgrädde, sirap och limesaft. Mixa slätt och servera genast!

Vad tyckte du om receptet?