Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Proteinrika och glutenfria glasnudlar gjorda på mungbönsmjöl smakar fint i sällskap med lättstekt lax. Perfekt för dig som upptäckt dash-dieten!
Glasnudlar med grön curry: Koka glasnudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av vattnet.
Strimla zucchinin i en grönsakssvarv eller tunt på längden med en vass kniv.
Strimla pak choi och lök.
Fräs glasnudlar, zucchini, pak choi och lök i oljan.
Blanda i den gröna currypastan och lätt-crème fraiche.
Sesampanerad lax: Skär laxen i fyra bitar.
Strö ut sesamfrön på ett fat. Vänd köttsidan på laxbiten i sesamfröna och stek i oljan med skinnsidan uppåt. Salta och peppra.
Servering: Servera nudlarna med laxen.
Garnera med koriander och skivad röd chili, groddar och lime eller citron.
Recept från Mitt kök