Recept av Jeanette Pettersson
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 25g
Protein: 17g
Kolhydrater: 56g
Recept på glasnudelwok med räkor och dressing av brynt smör och soja. Denna rätt är glutenfri och får härligt nötig smak av det brynta smöret. Hacka gärna ner en chili eller servera chilisås till.
Bryn smöret i en kastrull på medelvärme tills det har fin färg och doftar nötigt. Tillsätt sojan.
Skala och tunnskiva lök och vitlök. Ansa och strimla vitkålen.
Koka glasnudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.
Stek wokblandningen i olja ca 3 min. Tillsätt lök, vitlök och kål och woka ytterligare ca 3 min.
Blanda ner nudlarna med soja-smöret. Låt räkorna rinna av och blanda ner dem i nudlarna. Garnera med koriander.
Recept av Jeanette Pettersson